High Protein cheesecake

High Protein cheesecake

Postup přípravy:

Na korpus promíchejte mandlovou nebo pekanovou mouku, sůl a kokosový olej na hladké těsto a vložte do kulaté dortové formy. Na náplň smíchejte High Protein Pudink Vanilka, smetanový sýr, vanilkový extrakt, citronovou šťávu, erytritol a mandlovou mouku a zpracujte hladké těsto. Předehřejte troubu na 180 stupňů. Naplňte jakýkoli pekáč asi do poloviny vodou a položte jej na spodek trouby. Koláč pečeme nad vodní lázní po dobu 30 minut a necháme 5 minut odpočívat v odkryté troubě. Necháme 20 minut vychladnout a uložíme na noc do chladničky.

Poté dort polejte karamelovým pudinkem a podávejte.

Ingredience:

  • Na korpus

    • 240 g mandlové nebo pekanové mouky
    • špetka soli
    • 4 čajové lžičky rozpuštěného kokosového oleje
  • Na náplň

    • High Protein Pudink Vanilka
    • 680 g smetanového sýra
    • 2 ½ čajové lžičky vanilkového extraktu
    • 1 polévková lžíce citronové šťávy
    • 75 g erythritolu
    • 120 g mandlové mouky
  • Na polevu

    • High Protein Pudink Karamel