Čokoládový krém

Čokoládový krém

Postup přípravy:

Sladké brambory několikrát propíchněte a vařte v troubě při teplotě 180 stupňů asi 30 minut. Poté, co brambory vychladnou, nakrájejte je na malé kousky a nechte zmrazit alespoň na 4 hodiny.

Smíchejte kousky zmrazených sladkých brambor s ostatními ingrediencemi (kakao, High Protein Pudink Čokoláda, rýžový sirup, arašídové máslo, mandlové mléko) v mixéru vyšlehejte do hladka a nalijte do sklenice. Nechte zchladit hodinu v mrazničce. Dozdobte krémem a podávejte.

Ingredience:

    • 1 velká sladká brambora – batát (cca 400 g)
    • 2 lžíce kakaa
    • 200 g High Protein Pudink Čokoláda
    • 3 lžíce rýžového sirupu
    • 2 lžíce arašídového másla
    • 2 lžíce mandlového mléka
  • Na krém

    • Pufovaná špalda
    • Ovoce, např. ostružiny
    • Ořechy
    • High Protein Pudink Vanilka Karamel