High Protein Briošky
Postup přípravy:
-
Smíchejte vlažné mléko a suché droždí ve středně velké míse, dokud se droždí nerozpustí. Poté
odstavte na několik minut.
-
Do mísy vložte suché přísady a rozmíchejte.
-
K suchým přísadám přidejte mléko, droždí a vejce a míchejte, dokud se vše dobře nespojí.
-
Rozmixujte mixérem po dobu 5 až 10 minut, dokud nebude těsto hladké.
-
Do těsta postupně přidávejte máslo.
-
Těsto dejte na teplé místo, přikryjte a nechte kynout, dokud se velikost hmoty nezdvojnásobí.
-
2 plechy vyložte pečicím papírem a troubu předehřejte na 180 ° C.
Těsto rozdělte na 10 stejných dílů (cca 95 g) a vytvořte hladké kuličky. Vytlačte všechny vzduchové
bubliny.
-
Umístěte na plech, přikryjte a nechte 1 hodinu odpočinout.
-
Potřete rozšlehaným vejcem a pečte 20 minut do zlatova.
-
V kastrůlku rozehřejte borůvky, citronovou šťávu a cukr. Přiveďte k varu a poté snižte teplotu na
minimum. Jakmile se tekutina přibližně po 10 minutách stane sirupovou, stáhněte ji z ohně. Odložte a
nechte úplně vychladnout. Borůvky ještě zhoustnou.
-
Briošku rozpulte a dovnitř nandejte High Protein Jogurt Borůvkový. Ti, kteří dávají přednost
čokoládě, mohou také použít High Protein Mousse Čokoládovou.
-
Briošky posypte moučkovým cukrem.
-
Smíchejte vlažné mléko a suché droždí ve středně velké míse, dokud se droždí nerozpustí. Poté odstavte na několik minut.
-
Do mísy vložte suché přísady a rozmíchejte.
-
K suchým přísadám přidejte mléko, droždí a vejce a míchejte, dokud se vše dobře nespojí.
-
Rozmixujte mixérem po dobu 5 až 10 minut, dokud nebude těsto hladké.
-
Do těsta postupně přidávejte máslo.
-
Těsto dejte na teplé místo, přikryjte a nechte kynout, dokud se velikost hmoty nezdvojnásobí.
-
2 plechy vyložte pečicím papírem a troubu předehřejte na 180 ° C. Těsto rozdělte na 10 stejných dílů (cca 95 g) a vytvořte hladké kuličky. Vytlačte všechny vzduchové bubliny.
-
Umístěte na plech, přikryjte a nechte 1 hodinu odpočinout.
-
Potřete rozšlehaným vejcem a pečte 20 minut do zlatova.
-
V kastrůlku rozehřejte borůvky, citronovou šťávu a cukr. Přiveďte k varu a poté snižte teplotu na minimum. Jakmile se tekutina přibližně po 10 minutách stane sirupovou, stáhněte ji z ohně. Odložte a nechte úplně vychladnout. Borůvky ještě zhoustnou.
-
Briošku rozpulte a dovnitř nandejte High Protein Jogurt Borůvkový. Ti, kteří dávají přednost čokoládě, mohou také použít High Protein Mousse Čokoládovou.
-
Briošky posypte moučkovým cukrem.
Ingredience:
-
- High Protein Jogurt Borůvkový
- alternativně High Protein Mousse Čokoládová
- 250 ml plnotučného mléka, vlažného
- 1 1/2 čajové lžičky aktivního sušeného droždí
- 3 3/4 šálků mouky
- 1 lžička soli
- 4 lžíce třtinového cukru
- 2 vejce
- 70 g másla, změklého a nakrájeného na kostičky
- 1 vejce
- 500 ml smetany
- Dřeň z 1 vanilkového lusku
- 2 hrnky mražených borůvek
- 5 lžic třtinového cukru
- Šťáva z půlky citronu
- Moučkový cukr
- High Protein Jogurt Borůvkový
- alternativně High Protein Mousse Čokoládová
- 250 ml plnotučného mléka, vlažného
- 1 1/2 čajové lžičky aktivního sušeného droždí
- 3 3/4 šálků mouky
- 1 lžička soli
- 4 lžíce třtinového cukru
- 2 vejce
- 70 g másla, změklého a nakrájeného na kostičky
- 1 vejce
- 500 ml smetany
- Dřeň z 1 vanilkového lusku
- 2 hrnky mražených borůvek
- 5 lžic třtinového cukru
- Šťáva z půlky citronu
- Moučkový cukr
- High Protein borůvkový
- High Protein Muffiny
- High Protein malinový cheesecake
- Čokoládový krém
- Vanilla bliss balls od @luciemin
- Proteinový koláč s banánem od @makybfit
- Karamelové košíčky od @makybfit
- High Protein jogurtový koktejl
- High Protein Zmrzlina
- High Protein miska s granolou
- High Protein Tiramisu
- High Protein Briošky
- Fazolové brownies s High Protein od @simona_malkova
- Espresso Columbia řezy
- Fitness košíčky
- Italské Tiramisu