High Protein borůvkový

High Protein borůvkový

Postup přípravy:

Na korpus rozpusťte máslo v hrnci a poté ho smíchejte s kokosem, mandlemi, vaječným bílek a práškem do pečiva. Vložte těsto do vymaštěné formy s pružným tvarem a pečte 20 minut při 180 stupních.

Na krém smíchejte High Protein pudink vanilka, smetanový sýr a smetanu. Vejce oddělte a opatrně vmíchejte rozšlehaný vaječný bílek. Přidejte 150 g borůvek. Vložte krém na dno formy a pečte 60 minut. Poté nechte vychladnout a vložte na noc do chladničky.

Na druhý den potřete dort g High Protein jogurtem borůvkovým a posypte borůvkami.

Ingredience:

  • Na korpus

    • 200 g kokosu
    • 200 g mletých mandlí
    • 80 g másla
    • 2 bílky
    • 1 polévková lžíce prášku do pečiva
  • Na krém

    • 100 g High Protein pudink vanilka
    • 500 g smetanového sýra
    • 4 vejce
    • 20 g xylitolu (volitelné)
    • 2 lžíce šlehačky / smetany (volitelné)
    • 150 g borůvek
  • Na polevu

    • 100 g High Protein jogurt borůvkový
    • 300 g borůvek