Italské Tiramisu

Italské Tiramisu

Postup přípravy:

Piškoty namáčíme v kávě, kterou jsme smíchali s likérem Amaretto.

Žloutky s erythritolem vyšleháme ve vodní lázni. Když směs zesvětlá a zhoustne, sundáme misku z lázně a necháme vychladit.

Mascarpone poté vyšleháme se žloutkovým krémem a připravíme si nádobu a můžeme začít skládat.

Vrstvíme namočené piškoty, Ehrmann High Protein puding, opět piškoty a žloutkový krém. Přes sítko poprášíme kakaem a necháme alespoň 3 hodiny vychladit. Tohle Tiramisu je naprosto dokonalé.

Recept připravila Michaela Tollingerová pro společnost DAFIT, s.r.o.

Ingredience:

    • cukrářské piškoty
    • 2 High Protein pudinky Kolumbijská káva
    • 2 balení mascarpone
    • erythritol
    • kakao
    • šálek kávy
    • Amaretto likér
    • 2 žloutky