Espresso Columbia řezy

Espresso Columbia řezy

Postup přípravy:

Připravíme si formu o průměru 25 cm.

Žloutky smícháme se sladidlem, sušeným mlékem, citronovou kůrou, pudingem a tvarohem (lehce vyšleháme). V druhé míse vyšleháme bílky se špetkou soli do pevného sněhu a sníh opatrně přidáme do tvarohového těsta. Pečeme na 180 stupňů cca 30-45 minut. Hlídáme okraje. Pokud začnou zlátnout, je těsto hotové. Necháme vychladnout. Na vychladlé tvarohové těsto rozetřeme 2 pudingy Ehrmann High Protein Kolumbijská káva a na pudingovou vrstvu poklademe celozrnné Bebe sušenky jednu vedle druhé.

Připravíme si čokoládovou polevu. Ve vodní lázni nad parou rozehřejeme 30-50 g hořké čokolády s 3 polévkové lžíce kokosového mléka. Vzniklou čokoládou polijeme vrstvu pokladených Bebe sušenek. Řezy necháme vychladit nejlépe přes noc.

Recept připravila Michaela Tollingerová pro společnost DAFIT, s.r.o.

Ingredience:

  • Na korpus

    • 500 g tvarohu (nejlépe v kostce)
    • 4 vejce
    • 4 polévkové lžíce medu nebo jiného sladidla
    • 1 polévková lžíce citronové kůry
    • 3 polévkové lžíce High Protein pudinku Vanilka
    • 2 pudinky High Protein Kolumbijská káva
    • 1 balení Bebe sušenek
    • 1 polévková lžíce sušeného mléka
    • 3-4 polévkové lžíce vychlazené kávy espresso
  • Na čokoládovou polevu

    • 30-50 g hořké čokolády
    • 3 polévkové lžíce kokosového mléka