High Protein malinový cheesecake

High Protein malinový cheesecake

Postup přípravy:

Na korpus rozpustíme máslo v kastrolu a smícháme s mandlovou moukou, xylitolem a solí a vytvoříme hladké těsto. Těsto vložte do formy a dejte na 15 minut vychladit do lednice. Předehřejte troubu na 200 stupňů, pečte po dobu 5 minut a poté nechte vychladnout.

Na náplň smíchejte 150 g High Protein Pudinku Vanilka, vejce, xylitol, smetanový sýr, zakysanou smetanu, citronovou šťávu a mandlovou mouku. Nalijte směs na korpus a nechte vychladit v lednici po dobu 20 minut.

Poté koláč pečte 10 minut při 200 stupních, snižte teplotu na 130 stupňů a koláč pečte dalších 60 minut. Cheesecake nechte vychladnout v otevřené troubě.

Nechte přes noc odpočinout v ledničce a před podáváním polejte jogurtem High Protein Malina-Granátové jablko a ovocem.

Ingredience:

  • Na korpus

    • 70 g mandlové mouky
    • 50 g xylitolu
    • 60 g másla
    • 1 špetka soli
  • Na náplň

    • 150 g High Protein Pudink Vanilka
    • 3 vejce
    • 120 g xylitolu
    • 450 g smetanového sýra
    • 100 g zakysané smetany
    • Šťáva z 1 citronu
    • 1 polévková lžíce mandlové mouky
  • Na polevu

    • High Protein Jogurt Malina-Granátové jablko
    • Jádra granátového jablka a maliny